2013年9月6日星期五

www.shoxskove.com nike sko norge uir232

Heydrich leering ansiktet snudde raskt alvorlig : Moskva farlig!nike free, Heads opprinnelig tenkt, med den sentrale hæren gruppen og den nordlige halvdelen av klyngen fange Moskva, resten har mindre enn en fjerdedel av natten kan senke samtidig opprettholde Moskva slagmarken, bidra til å fortsette å tiltrekke øynene av verden der, så plutselig lansert sør linje i krigen mot sør-Kina er bevisst bremset ned tempoet nike angrep! Ingen kan tenke på, kom dagens vinteren veldig tidlig, selv under snøen i oktober-november og utenfor byen Moskva har nådd en halv meter med snø, frosne elver, av alle ting dystre, mekaniserte enheter for å mobilisere svært vanskelig !

Når Sovjet - tyske fronten situasjonen forverret seg, falt Empire i krig med Sør, kanskje ved Reich nike sko besøk i tungsinn og undergang er å søke råd og se hvordan vi skal håndtere denne kritiske situasjonen ! Zhong Lei tenkte et øyeblikk og spurte: Siden Torch Program har blitt kompromittert, og deretter re- lanseringen er klart uklokt å dra nytte av nå nike free run ​​ingen anstendighet og Sør- Kina regjeringen, muligheten for dette tilbakekall av denne planen ? Heydrich ristet på hodet : statsoverhode holdning er svært solid, men det er også oppfordret et stramt grep japanske keiseren av Japan, regjeringen og den japanske høyborg, presserende behov for å provosere krig Empire i Vesten, for å tiltrekke seg oppmerksomheten til Sør-Kina, for å unngå den japanske fastlandet for å bli en Jiajun neste mål.

Vet du at motstanderen hadde forberedt, åpnet sin dragnet venter på å bryte nike free run nike free run også en hit å gå ? Zhong Lei indignert spurt. Jeg er redd for det ! Heydrich trakk på skuldrene. Det ville forsinke offensiven etter den tid, så først i Atlanterhavet naval nike free run Flytt deg slik, la nike free run hangarskip kampgrupper å gå ut en tur, merket med den anglo-amerikanske sjøslaget, for å skape en illusjon av landing på de britiske øyer så, er Vest-Asia en Jiajun bundet til umulig å opprettholde en permanent tilstand av varsling, før de la ned ånden, nike free run deretter starte dødelig slag !

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论