2013年9月5日星期四

www.shoxskove.com billige nike shox tie213

Sky,nike sko norge, angrep fly og bombefly, en kraftprøve å slippe bomber på japanske posisjoner, svever i lav høyde fighter, fortsette å dykke med hodet og vinger av kanonen, maskingevær mot japanerne luftfart banket opp, blir slått og djevler stick soldater, Guikulanghao, men i de lavere nivåene av underoffiserer med undertrykking, hadde mot til å møte det hele. Tanks reiser til halvveis, omtrent tretti væpnede helikoptre fra fly over den nordlige himmelen, over tankene, sprang brølende til de japanske posisjoner, bare komme over japanske posisjoner, de ild som faen tilsølt med flygende gribb flamme av terror, en ** med en nydelig rakett sky, som meteoritter i atmosfæren generelt, rask Zala djevler og pinne soldater i hodet.

Djevler og pinne soldater snikende foran, skjøt 105 mm tank pistol skjell, stadig passerer fra nike free hode, og i mellom disse skjellene, longchamp soldes er det et stort antall stort kaliber maskingevær kuler suser friksjon av luft som slippes ut lyd. Siden vinkelen mellom volt å ​​se i skyttergravene rullende i Tanke Hai, den visuelle virkningen av mer intens. En Jiajun tanker å være fremme til 1200 meter, har 47 mm anti -tank våpen avfyrt artilleri flotiljen djevler, de fleste skjell er nøyaktig rammet kjøre i forkant av tiger i tanken foran rustning, tanks, overflate burst en rund brilliant brann.

I denne korte fire eller fem minutters kamp,nike sko, ​​refundert ca tretti flere dører 47 mm anti -tank pistol direkte av tank pistol, og en annen dør var over tjue angrepsfly, bombefly blåse øyeblikk fra hverandre. Tanks uten å nøle sprang til de japanske posisjoner, undertrykkende og kvelende naken frykt, for å forkorte avstanden med hverandre, og i hjertene til de japanske soldatene ble mer og mer intense. Jeg Tiger Leopard stridsvogner og fulgte den store snute ii stridsvogner, jet ut fra tid til annen sinne mot japanske posisjoner på brann støttepunkter.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论