2013年9月2日星期一

www.shoxskove.com nike free ihp103

Bror, hvis det tyske virkelig treffer det, vil jeg gjerne besøke frontlinjen, ledet troppene med nike shox sko konkurransen jeg var i Tyskland i flere år, og skolen har utvidet nike shox dame papiret, spille fabrikken for nike shox dame kjent nike shox dame Jeg vil vite, forråde en venns alvorlige konsekvenser. En Yi litt overrasket et øyeblikk, han gjorde ikke forvente Xing Yin Jinan grid vil alltid klokt frivillig, tenkte Anbefaling : Etter South, må du først lytte til de konkrete omstendighetene i frontlinjen, og deretter ta en beslutning for sent. Yin Jinan Want Qingzhan, An Yi bak store elektroniske skjermen har tent opp i løpet av dagen, har satellitter, høytliggende luftskip og s4 radar rekognosering opptakene dukket opp, og på siden av det elektroniske kartet, sammenlignet med de siste månedene miljøendringer, tydelig merket med plasseringen av spesiell interesse.

Tredje, Bø Sri Lanka, Tyrkia og Kaukasus -regionen i Aserbajdsjan Jiao sektor er det også jernbane kommunikasjon øst longchamps og vest, selv om de bølgende fjellene, men sammenlignet med de omkringliggende fjellene og små åser, en av de få canyons likevel passe hæren marsjerer beregnet det ville tysk fjellet klyngen er den viktigste retningen for angrep ! Krig er å kjempe tilbake, en høyere grad av mekanisering tropper, logistisk avhengighet av mer alvorlig, så selv uten disse satellitt-og flyfoto, kan utledes nike shox norge også i utgangspunktet den viktigste retning av tyskerne.

Selvfølgelig ikke utelukke fienden sendte nike shox dame delvis divisjon, muligheten for skjerming militære fløy, men vi har en militær rekognosering satellitter og høytliggende luftskipet vær overvåking, er fienden hver bevegelse i overvåket, ønsker du å nå raid plutselig Xing, ingen liten vanskelighetsgrad. Det viktigste spørsmålet nå har utviklet seg til en live tysk nike shox dame stand til å støtte kontinuerlig positivt offensive ! Deng Bin, sitte ned igjen, sa An Yi til Yangjiu Xiao : Jiuxiao, du snakker om ditt første Army utplassering av tropper og mestring situasjon rett!

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论