2013年1月29日星期二

UGG Classic Short er den beste måten for sportslige din

ugg peker til to sa: "Denne duoen er Zhang Song, Zhang Yongnian lov er longchamp, loven om filial fromhet rett."ugg skyndte seg, Huan kanal: "forberedt i dag kan stå her, herrer funksjoner ikke Mo av utstyr og tilbedelse." Så, respektfull bue seremonien.Zhang Song og loven er ikke tanken på ugg gave plutselig linje øyeblikk og sto i forvirring. Selv loven er sjokkert, og skyndte seg å holde på ugg, sa:. Respektfull "sympatisere Rende, verdens vibe sympatisere Ruxi Chuan er skjebnen til den avkastning vi har gjort, bare gå med mandat fra himmelen, Nishikawa folk søke velsignelse for det. "

Den uggs sko til alle sammen inn i kammeret, Shengtang prosedyre. Alle tjenestemenn er tilbedelse med Kirken. ugg plukke opp bordet en liste over 11 navn appease. Størrelse av dommerne, totalt mer enn 60 personer, og er Zhuoyong ikke kutte noen person. Mer eller mindre, har alle noen hevet ham.

På denne tiden, øynene til uggs australia saken på bordet fire minnesmerker å tiltrekke, den regjerende tok en titt, er baren sliten, ugg, Zheng Du fratre Zouben fire.En del av kirken under den spente ser på ugg, i frykt for at hvis provosert ham, slik som å hente sine egne problemer.

http://www.uggsaustralianorges.com/

没有评论:

发表评论