2013年2月26日星期二

Nike Air Jordan xi vise deg perfekt

En lore bemerkning til, snudde nike free run lengre tull, med en tre familien rett i sør enkekeiserinne familie fra. Men de ikke tør å gå inn i den swordsmith Villa og drepe Union Territory, kan bare gis videre fra territoriet til andre liten familie av nike utbrudd av trusler og påvirkning, gjorde noen liten familie eller frykt for deres styrke, ikke tør å stoppe dem, satte de i det siste.

Extreme verden, uten sidestykke i verden og Tang Empire tre familier over to tusen mennesker marsjerte fra mektige mot sør og massive, to familier også forårsaket ingen liten press nike sko og åndeverdenen.nike svakt smil, sa: "Vær sikker, vi på territoriet til territoriet Photocycloaddition, forsvar og angrep vil øke noe, la oss angripe dem mer skade bonus, slik defensiv side, er vår fordel mer opplagt! lenger og vår langtrekkende karriere endre det på området, når våre fiender ennå ikke er i nærheten av portene magi febrilsk rengjøring deres team mest Nøkkelen er at vi seksten territorier sammen til en tilstøtende territorium mellom redning mer avslappet, kan du forbruker forsyninger for levering. Selv om vi ikke har nok forsyninger, men også være i stand til å avansere i et annet område innen den fastsatte tilbake til City Point, som et resultat, når eget sett Teleport territorium underlagt sterke angrep, kan du bruke Scroll of Town Portal tilbake til dette territoriet, hvis bare små styrker å trakassere, så det er ikke nødvendig å gå tilbake til byen, er fortsatt til vurdering innenfor territoriet nå kan. "

nike free run norge humret og sa: "Ikke bekymre deg, tiden vil bare ta noen få minutter!" akkurat nå, vil nike ordnes innen familien kanal opp: "alle andre, i tillegg til folk endre det og tårn, kuverter god tilbake til City Point, og deretter de to tilstøtende byer raskt overtakelse, 81 nr. og nr. 82 på børsen, nr. 83 og nr. 84 på børsen, og så handle raskt! gi deg fem minutter! "

没有评论:

发表评论